Hurghada - Bibel- og badeferie

Beskrivelse

I år er det 10. gang Mette og Børge er rejseledere på en Bibel og badeferie.

Tag forskud på foråret 2020 på bibel- og badeferien. På denne jubilæums rejse tilbyder vi en uges ferie med tid til både fordybelse i beretninger fra Bibelen, udflugter, badning og afslapning i dejlige omgivelser og godt selskab.

Rejs med os til solsikre Hurghada - på kanten af Det Røde Hav. Her venter et fantastisk feriemål med skønne strande og smukt koralrev. Her er også garanti for store og spændende oplevelser, hvis du har lyst til at opleve brudstykker af Egyptens historie på tætteste hold.

På denne jubilæumsrejse er der All inclusive på hotellet og vi kan (næsten) garantere for sommervejr. Gennemsnitstemperaturen siger nemlig 25 om dagen og 14 om natten.

Hotel Desert Rose. Foto: Bravo Tours
Hotel Desert Rose. Foto: Bravo Tours
Stranden ved hotellet. Foto: Bravo Tours
Hotel Desert Rose. Foto: Bravo Tours
Den hyggelige marina
Moskeen El Mina

Oplevelser på rejsen

Hurghada er det ideelle valg for dig, der vil nyde solen og have et godt udgangspunkt til skønne oplevelser. Den populære ferieperle byder på lange sandstrande og et behageligt ørkenklima som er perfekt til badeferie året rundt.

Hver dag har vi bibeltimer om formiddagen og fælles aftensamvær. Der er mulighed for egne oplevelser, foruden den fastlagte fælles udflugt.

På destinationen kan du tilkøbe yderligere udflugter.

Hotel
4* Desert Rose Resort

Glæd dig til en fantastisk ferie på Desert Rose Resort. Her finder du intet mindre end tre poolområder, spa, børnepool, privat strand, vandland og selvfølgelig fantastisk All Inclusive. Det er kort sagt det perfekte valg for her venter aktiviteter, service og gastronomiske oplevelser for alle aldre.

Hele ferien er med All Inclusive. I hovedrestauranten serverer de morgenmad, frokost og aftensmad fra en udsøgt buffet. Ved stranden ligger der også en a la carte-restaurant (mod betaling), og hotellet har flere forskellige barer samt en libanesisk og mexicansk restaurant.

Hotellet er både kendt for sin skønne beliggenhed og mange aktiviteter. Slap helt af ved et poolområderne eller den lange, private strand. Der er også et vandland, som indbyder til mange sjove timer i vandrutsjebanerne. I kan selvfølgelig også prøve SPA’en eller fitnesscenteret (nogle mod betaling). Ved stranden er der masser af vandaktiviteter (nogle mod betaling).

Vandlandet er åbent fra 10.00-13.00 og 14.00-17.00.
Fitnesscenteret kan gratis benyttes - kun for gæster over 14 år.
Hotellets internationale miniklub er åben dagligt.
Der er gratis WiFi i fællesområderne.

Kort sagt – her er alt, hvad du behøver til en fantastisk ferie.

Måltider - All inclusive
I kan nyde alle måltider i hovedrestauranten fra buffet.
Morgenmad: 07.00-10.00
Frokost: 13.00-15.00
Aftensmad: 19.00-22.00
Sen aftensmad: 23.00-00.30
Der serveres også tidlig morgenmad fra 03.30-06.30.

Derudover har hotellet flere a la carte-restauranter – italiensk, libanesisk og mexicansk – der serverer a la carte. Her er reservation nødvendig – kontakt receptionen for mere information. Der er også en restaurant, hvor I kan spise mod betaling.

Drikkevarer og snacks
Hotellet har 11 barer – All Inclusive-drikkevarer indgår i langt de fleste, men I nogle tidsrum kan det være mod betaling i nogle barer.

Der er dog altid en bar, hvor I kan nyde drikkevarer ganske gratis fra kl. 07.00-00.00. Nogle barer serverer også snacks bl.a. Club Soda Bar, som serverer popcorn og is fra kl. 12.00-14.00. De serverer også snacks ved stranden fra kl. 12.00-17.00.

I All Inclusive indgår både drikkevarer med og uden alkohol (lokale mærker).  

Sådan bor du
På Desert Rose Resort bor du på værelser med aircondition, TV, minibar, safebox, telefon, balkon og eget badeværelse med hårtørrer. Det er muligt at tilkøbe forskellige udsigter. Det er også muligt at bo på deluxe-værelser, der er større og har udsigt over Det Røde Hav (forhør).

Udflugt inkl. i pris
Kunne du tænke dig at få et indblik i Hurghada, der er dit nye hjem for den næste uge eller to, så tag med på vores halvdags byrundtur. Her ser vi nærmere på oplevelser, som du senere kan bruge mere tid på, madoplevelser, indkøbsmuligheder samt byens historie.

Vi går en tur ved den hyggelige havn. Vi besøger den største kirke og den største moske i byen, El Mina, giver et indblik i de lokales religion og traditioner. Undervejs kommer din guide og lokalguide med gode råd og besvarer spørgsmål, så man nemt kan færdes på egen hånd. På byrundturen ser vi den nye marina med mulitmillionernes overdådige luksusyachter, mens vi slentrer forbi marinaens fashionable butikker, lækre restauranter og hyggelige barer.

Vi besøger det gamle havneområde, hvor de lokale fiskere arbejder. Og så gør vi selvfølgelig nogle stops, hvor der er mulighed for at se nærmere på guld, sølv og parfumer, der er nogle af de varer, Egypten er kendt for. Vi besøger også frugt- og grøntmarkedet i den gamle bydel. Udflugten er med dansktalende guide. 


Rejsefakta

Dato:
15. - 22. marts

Priser: 
Pr. person i delt dobbeltværelse: Kr. 8.975
Pr. person i enkeltværelse:            Kr. 10.425

Det får du for prisen

 • 7 nætter på 4* hotel
 • All inclusive på hotellet
 • Udflugter og entreer ifølge program
 • Transfer lufthavn-hotel t/r
 • Danske rejseledere
 • Måltider på fly
 • Guide på udflugt
 • Visum
 • Skat og bidrag til rejsegarantifonden

Tilslutningssted: Billund eller Kastrup
Rejselederne flyver fra Kastrup

Forventede flytider - forbehold for ændringer
Afgang d. 15/3 fra Kastrup kl. 10.50-16.45, afgang d. 22/3 fra Hurghada kl. 17.45-22.20

Afgang d. 15/3 fra Billund kl. 09.25-15.30, afgang d. 22/3 fra Hurghada kl. 16.30-21.10

OBS: Tilmelding inden d. 11. december. Herefter forhør om pladser.
Passet skal være gyldigt 6 måneder efter hjemrejse.

Almindelige betingelser

Rejsen er underlagt Felix Rejsers almindelige betingelser vedrørende pakkerejser, som du forudsættes at være bekendt med. Betingelserne fremgår her.

Rejsenr.: 105


 • Felix Rejser 
 • Korskærvej 25 
 • 7000 Fredericia 
 • tlf.: 7592 2022 
 • CVR nr. 65219115