Holland - tag forskud på foråret

Beskrivelse

Gå ikke glip af denne rejse til Holland i blomsternes højsæson. Når foråret kommer, viser landet sig fra sin aller smukkeste side: blomsterne springer ud, køerne kommer på græs, de store parker åbner og kanalbådene sejler rundt på de smalle kanaler i forårssolen.

På vores rejse til det flade land besøger vi den verdensberømte Keukenhof Blomsterpark med omkring syv mio. blomsterløg og 800 varianter af tulipaner. Vi besøger desuden friluftsmuseet i Arnhem, tager på privat besøg og får en sejltur i Giethoorn.

Rejseleder Peter Lanting er født og opvokset i Holland. Rejselederparret kender steder, som ikke står i turbøgerne.

Vi bor på hotel Mitland i Utrecht
Giethoorn med kanaler
Blomsterparken Keukenhof

Oplevelser på rejsen

Hotel
Vi bor på 4* hotel Mitland, som ligger lige ved en sø i udkanten af Utrecht. Det er gratis at bruge hotellets swimmingpool, sauna, damprum, og fitnesscenter. Der er mulighed for at bestille et værelse med udsigt til søen.

Dagsbeskrivelse
Mandag d. 29 april: Tidlig udrejse med opsamling gennem Jylland. Indkvartering og middag på Hotel Mitland ved Utrecht.30 apr: Vi besøger den kristne hollænder Corrie ten Booms hus i Haarlem. Vi hører om Corrie og hendes familie, der hjalp 800 jøder med at undslippe Gestapo. Herfra til verdens største blomsterpark Keukenhof, hvor vi beundrer de smukke blomster.

Tirsdag d. 30. april: Vi besøger den kristne hollænder Corrie ten Booms hus i Haarlem. Vi hører om Corrie og hendes familie, der hjalp 800 jøder med at undslippe Gestapo. Herfra til verdens største blomsterpark Keukenhof, hvor vi beundrer de smukke blomster.

Onsdag d. 1 maj: Rundvisning med smagsprøver på ostegård ved Dronten. Der er mulighed for at handle i ostebutikken. Herfra til Hollands Venedig, Giethoorn, der er en by næsten uden veje. Al transport foregår via de mange kanaler. Vi tager på en rolig sejltur gennem byen og kører herefter til landvindingsmuseet i Lelystad. Vi får en guidet rundvisning på museet, inden vi kører over den 27 km lange vej over dæmningen Houtribdijk. Middag på restaurant ved Enkhuizen, inden vi kører tilbage til hotellet.

Torsdag d. 2 maj: Heldagsudflugt eller tid på egen hånd.
Heldagsudflugt til Delta Park-projektet ved Nordsøen med den største af stormflodsbarriererne. Vi hører om den nederlandske historie med vand: fra oversvømmelseskatastrofen i 1953 til opførelsen af de berømte Delta Works, og vi får et imponerende indtryk af vandets kraft. Frokost, eftermiddagskaffe og guidet tur i det store udstillingsområde er inkluderet i prisen (Bestilles senest d. 1. marts. Ikke inkl. i rejsens pris, ca. 300 kr.). Vi skal køre en del denne dag.
Ønsker du ikke at tage med på udflugt, er der mulighed for at opleve Utrecht på egen hånd.

Fredag d. 3 maj: Vi besøger Peters søster og svoger. De er mælkeproducenter og bor på en kvæggård ved Barneveld. Herfra til friluftsmuseet i Arnhem, hvor der findes gårde, vindmøller og 80 historiske huse. Museet er skabt til at give et realistisk billede af dagliglivet i Holland i løbet af de sidste århundreder. Vi tager ind til Arnhem og oplever byen.

Lørdag d. 4 maj: Fyldt af gode oplevelser fra rejsen kører vi lørdag morgen igen mod Danmark.

Kort

Rejseledere


Rejsefakta

Dato: 
29. april - 4. maj

Priser:
Pris pr. person i delt dobbeltværelse: Kr. 6.975
Pris pr. person i enkeltværelse: Kr. 8.650

Det får du for prisen:

 • 5 nætter på 4* hotel
 • 5 x morgenmad, 5 x middag
 • Udflugter og entréer ifølge program
 • Transport i 4* bus med aircondition og toilet
 • Danske rejseledere
 • Guide ved rundvisninger
 • Skat, moms og bidrag til rejsegarantifonden
 • Headsets

Tilmelding: Rejsen bliver gennemført. Forhør om pladser.

Udrejse fra: Ansager, Herning, Viborg, Skanderborg, Vejle (DTC), Fredericia, Rødekro

Almindelige betingelser
Rejsen er underlagt Felix Rejsers almindelige betingelser vedrørende pakkerejser, som du forudsættes at være bekendt med. Betingelserne fremgår her.

Rejsenr.: 215


Katalogside

 • Felix Rejser 
 • Korskærvej 25 
 • 7000 Fredericia 
 • tlf.: 7592 2022 
 • CVR nr. 65219115