Krydstogt Nordkap - skoleskibet Gann

Beskrivelse

Det kaldes verdens smukkeste sørejse, og det med rette. Et krydstogt til Nordkap tager dig med langs Norges kyst - til havne du kan komme til med de store krydstogtskibe. På denne tur lægger vi til i flere små havne, men også de kendte store. Med som rejseledere er fra Danmark Cecilie og Peter Nord Hansen, fra Norge Tor Øyvind Skeiseid, Magne Rydland og Arne Nordbø. Det musikalske står Øklands for, sammen med Roland Utbult. Vores musikere holder også koncerter i land. Der bliver udflugter i havnene, vi kommer til, god mad om bord på skibet og er vi heldige, får vi midnatssolen at se nord for Polarcirklen.

Skoleskibet Gann er en offentlig godkendt videregående friskole med udvidet kristen formålsparagraf. Skoleskibet ejes af USKF (Unge Sjømenns Kristelige Forening). Skolens formål er at danne og uddanne unge mennesker til det maritime erhverv. I løbet af skoleåret bor eleverne om bord på skibet, spiser alle måltider i elevmessen og er med på sejladser i ind- og udland.

En tur med Skoleskibet Gann giver fælles oplevelser og en fællesskabsfølelse, som varer længe efter, at turen er forbi. Krydstogt-virksomheden om sommeren er helt nødvendig, for at skolens mandskap og lærere kan opretholde sine certifikater og holde sig faglig og operativt opdateret. Krydstogterne er også vigtige for skolens økonomi.

Gannturene er for mange blevet ensbetydende med en ferieoplevelse udover det sædvanlige, en ferie med mening og indhold. Som passager på Skoleskibet Gann får du en fantastisk flot oplevelse, og samtidig tager du del i et meget vigtigt arbejde.

Felix Rejser kan igen tilbyde krydstogter med det norske skoleskib Gann og gentager det usædvanligt flotte krydstogt til Nordkap med M/S Gann. Midnatssol og lyse sommernætter er en fantastisk ramme om den varierede natur langs Norges vestkyst. Nyd stilheden en lys nat på dækket og tag med på oplevelsesrige udflugter.

Du er hjertelig velkommen om bord.

Nyd udsigten fra dækket - Foto: MS Gann
Trollfjorden - Foto: MS Gann
Vi nyder livet under sejladsen - Foto: Peter Nord Hansen

Rejseplan

Onsdag d. 10 juli: Check-in på M/S Gann fra kl. 09.00. Afgang fra Stavanger kl. 12.00. Kort anløb i Bergen.

Torsdag d. 11 juli: I løbet af natten krydser vi Sognefjorden og bevæger os ind i Geiranger-fjorden. Formiddagsudflugt fra Geiranger  til Molde via Trollstigen.  

Fredag d. 12 juli: I dag får vi en flot sejlads langs Trøndelags-kysten og videre til Helgelands-kysten. Aftenudflugt til fugleøen Lovund.

Lørdag d. 13 juli: I løbet af natten krydser vi polarcirklen og Vestfjorden. Dagsudflugt med bus gennem Lofoten fra Reine til Svolvær. Om aftenen sejler vi ind i Trollfjorden og videre gennem det trange Raftsund.

Søndag d. 14 juli: I dag tilbringer vi det meste af dagen på havet langs den flade og øde Finnmarkskyst. Vi tager på bustur til Nordkap evt. med en midnatssejltur til Nordkap-plateauet.

Mandag d. 15 juli: Vi har i løbet af natten rundet Porsanger-halvøen og ankommer til Alta, hvor vi bliver liggende hele dagen. Der bliver tilbud om flere udflugter til Finnmarks-plateauet. Denne aften inviterer vi til koncert i den nye Nordlyskatedral.

Tirsdag d. 16 juli: I dag ankommer vi til Tromsø og skal opleve Nordnorges hovedstad. Vi har hele dagen til rådighed med udflugtstilbud. Vi får en koncert i Tromsø Domkirke. Afgang fra Tromsø ved midnat.

Onsdag d. 17 juli: Kursen er sat mod syd, og vi nyder den spektakulære udsigt med god tid til måltider og programmet om bord.

Torsdag d. 18 juli: Vi anløber Brønnøysund tidlig morgen. Vi bruger dagen på tur, med mulighed for bl.a. at se hullet i Torghatten.

Fredag d. 19 juli: Ankomst til Ålesund kl. 13.30. Vi tilbyder forskellige udflugter denne dag. Om aftenen er der koncert.

Lørdag d. 20 juli: Vi kort Bergen før vi rejser videre til Bekkjarvik om eftermiddagen. Her oplever vi ægte vesterlandsk kystkultur.

Søndag d. 21 juli: Morgenmad om bord inden krydstogtet slutter i Stavanger 08.00. Vi takker for turen og tager hver til sit med mange uforglemmelige oplevelser i bagagen.

Rejseledere


Rejsefakta

Dato: 
10. juli - 21. juli, 2019

Priser:
Indv. delt dobbeltkahyt-køjer-dæk A:
Kr. 14.975

Indv. delt dobbeltkahyt-senge-dæk C, D og E: Kr. 16.575

Udvendig delt dobbeltkahyt - senge - dæk E: Kr. 18.175

Indvendig enkeltkahyt - dæk B og C:
Kr. 18.175

Indvendig enkeltkahyt - dæk A:
Kr. 15.775

Forbehold for tillæg ved én person i dobbeltkahyt

*Skriv ønske om overnatning som bemærkning ved tilmelding. Skrives under 'særlige behov'.

Udrejse fra: Stavanger, Norge. Forhør om fælles transport til Stavanger.

Det får du for prisen:

 • 11 nætter i kahyt med eget bad og toilet
 • Hel pension ombord på M/S Gann
 • Musik og underholdning ombord Dansk/norsk rejselederteam
 • Skat og bidrag til rejsegarantifonden

OBS:

 • Rejsen bliver gennemført.
 • Rejsen er udsolgt - mulighed for venteliste.
 • Udflugtsprogram følger senere
 • Skibet er alkoholfrit

Printvenlig program

 • Felix Rejser 
 • Korskærvej 25 
 • 7000 Fredericia 
 • tlf.: 7592 2022 
 • CVR nr. 65219115