Israel på egen hånd

Felix Rejser ønsker både at tilgodese de mennesker, der ønsker grupperejsens sikkerhed og de, der gerne vil klare arrangementet på egen hånd.

Derfor tilbyder vi også hjælp til at planlægge dit ophold, når du rejser på egen hånd i Israel. Vores agent Vered HaSharon Travel & Tours er garant for et velfungerende arrangement i Israel.

Til forskel fra de fleste andre udbydere af rejser til Israel »skræddersyer« vi rejsen efter netop dit ønske med ønskede antal dage, fly, overnatning o.s.v.. Turen kan arrangeres som en rundrejse med billeje i hele eller dele af perioden. Hos os er det ikke noget krav, at du køber et helt arrangement, du er også velkommen, selvom det f.eks. kun drejer sig om flybilletten. Priserne afhænger naturligvis af det kvalitetsniveau, du vælger. Betingelser for ændringer, annulleringer m.v. er de samme som for grupperejser, og bliver tilsendt sammen med bekræftelsen (eller tilsendes på forlangende).

Kvalitet

Vores styrke er ubetinget vor viden, seriøsitet, hurtighed, fleksibilitet og den gode service.

Vi arrangerer netop det, som du har brug for. Vi sender gerne en brochure om individuelle rejser til Israel sammen med turistbrochurer for Israel. Når du har bestilt et arrangement, får du tilsendt en opkrævning på det skyldige beløb. Samtidig får du tilsendt et papir, med en masse konkrete, praktiske oplysninger, som er værdifulde både i din planlægning og under turen i Israel.

Klik her for bestilling af brochure.

Klik her for at se brochure online.

Flybilletter

Der er mange muligheder for flybilletter til Israel, og vi er leveringsdygtige i det meste til konkurrencedygtige priser.

Ønsker du at snakke med Felix Rejser omkring dine ønsker for en pakkerejse til Israel (dvs. flybillet, overnatning, bil leje osv.) - klik her

Agentforbehold:

Rejsebureau Felix Rejser er formidler af flybilletter på vegne af luftfartsselskaberne. Det er luftfartsselskabet, som kunden indgår aftale med, ligesom det er luftfartsselskabet, der er ansvarlig for aftalens korrekte opfyldelse.

Felix Rejser er agent for de i transporten deltagende luftfartsselskaber, og det er alene disse, der har ansvaret for transportens korrekte gennemførelse.

Felix Rejser sælger ikke flybilletter i eget navn og modtager således alene betaling af dig/jer for de købte flybilletter på vegne af luftfartselskabet. Dvs. Felix Rejser er formidler af flybilletter på vegne af luftfartsselskabet. Det er luftfartsselskabet, som du/I indgår aftale med.

Luftfartsselskabet er din/jeres aftalepart, og det er derfor luftfartsselskabet, som er ansvarlig for transport-aftalens korrekte gennemførelse. Felix Rejser er alene formidler af transportydelsen, og Felix Rejser er som følge heraf ikke ansvarlig for forsinkelser, aflysninger, luftfartsselskabets konkurs, anden misligholdelse eller manglende opfyldelse af transportaftalen indgået mellem dig/jer og luftfartsselskabet.

Blacklistede flyselskaber:
Dette er en liste over luftfartsselskaber der er omfattet af forbud i EU.
Se hele listen -  klik her

 

Overnatninger

I Israel arrangerer vi overnatninger, som spænder lige fra en seng på en sovesal til 5*-hoteller.

Vandrehjemmene er populære for familier og ægtepar, da de er forholdsvis billige, centralt beliggende, og med mulighed for bad/toilet på værelserne. De traditionelle hoteller findes i alle byer, og vi kan arrangere efter den standard, der ønskes.

Kibbutz Country Lodging er en anden populær overnatningsform, hvor man bor i kibbutzen, og er dermed tæt på kibbutzlivet. Kibbutz-hotellerne drives af kibbutzerne. De fleste er som almindelige hoteller, men beliggende i landlige omgivelser.

Eilat

Sol - vand - varme - bjerge - fisk - koralrev - vandsport - dykning - delfiner.

Alt dette, og meget mere, findes i og ved Eilat, der er et utroligt dejligt
vinterrejsemål med et behageligt klima til afslapning. Laveste vandtemperatur i Det røde Hav er 20 grader i februar (25 grader i november).

Der er mange aktivitetsmuligheder ved vandet, i bjergene og i ørkenen samt muligheder for udflugter til Jordan (Petra) og Egypten (Sinai/Cairo). Eilat er et eldorado for dykkere og andre, som vil nyde havets rige liv og farver med snorkel eller dykning - eller opleve delfiner på nærmeste hold.

Billeje

Vi har, i Israel, samarbejde med et godt biludlejningsfirma, der har nye biler, yder en god service og har et tæt netværk af udlejningssteder.

Man kan normalt afhente bilen ved ét kontor og aflevere den ved et andet uden ekstra omkostninger.

Specialprogram

Har du fået lyst til at rejse til Israel, er du velkommen til at rekvirere vores detaljerede materiale om individuelle rejser (flybilletter og ferierejser).

Klik her for at åbne folderen Israel på egen hånd.

Kontakt

Send en mail på israel@felixrejser.dk eller ring på tlf.: 8227 1325 / 8227 1321

Fra 9/1-2016 kan forbrugere fra hele EU indgive klager mod erhvervsdrivende via Onlineplatform: www.ec.europa.eu/consumers/odr/

Forsikring

Har du brug for en rejseforsikring, er du velkommen til at kontakte os. Så finder vi den forsikring, der passer bedst til dit behov.

  • Felix Rejser 
  • Korskærvej 25 
  • 7000 Fredericia 
  • tlf.: 7592 2022 
  • CVR nr. 65219115 

Felixrejser.dk bruger cookies. Se mere information Acceptér cookies