Sri Lanka - en overset perle

Beskrivelse

Sri Lanka er en overset perle sydøst for Indien. Landet blev indtil 1972 kaldt Ceylon. På denne rejse, der sker i samarbejde med Dansk Europamission, får du et unikt indblik i landets enestående natur og den kristne befolkning. Vi deltager bl.a. i Dansk Europamissions bibeldistributionsprojekt, hvor der uddeles bibler på sprogene sinhala og tamil til kristne, der er så fattige, at de ikke selv har midler til at købe en bibel. Vi oplever det bjergrige højland med buddhistiske templer, grønne teplantager, skønne nationalparker med rigt dyreliv og vidunderlige strande. En perlerække af uforglemmelige oplevelser venter sammen med rejselederne, som har besøgt det betagende ø-rige to gange.

Oplevelser på rejsen

Mandag d. 30. oktober: Udrejse fra Kastrup via Istanbul.

Tirsdag d. 31. oktober: Ankomst Colombo. Indkvartering i Negombo,

Onsdag d. 1. november: Vi oplever elefanterne på et elefant børnehjem, hvor de opfostrer elefantunger, som har mistet familien.

Torsdag d. 2. november: Vi ser grottetemplet Dambulla, som er et af de største tem­pelkomplekser på Sri Lanka. Templerne er bygget ind i huler i klipperne. Hele 48 statuer i grotten forestiller Buddha. Vi fortsætter gennem højlandet til Kandy. Langs vejen ser vi de mange frodige temarker, og vi stopper for at dufte og smage de eksotiske krydderier og srilankansk urtemedicin.

Fredag d. 3. november: Kandy ligger smukt i højlandet 490 meter over havet og er øens gamle hovedstad. I Kandy besøger vi en af Ellen og Alex's venner, som har en lille teplantage og Kandys botaniske Have. Senere distribuerer vi bibler til en menighed i Kandy.

Lørdag d. 4. november: Fra Kandy kører vi op til 'Lille England', Nuwara Eliya, som ligger smukt blandt teplantager, tågefyldte marker og skove. Her tog de engelske koloniherrer til for at undgå landets hede. Vi smager måske den specielle Ceylon-te, som produceres her. Igen distribuerer vi bibler til en menighed i Nuwara Eliya.

Søndag d. 5. november: Gudstjeneste. Om eftermiddagen tager vi på en fascine­rende togtur til Badulla, herfra videre i bus til Ella.

Mandag d. 6. november: I Ella ser vi det smukke vandfald Rawana Falls, og der er mulighed for at vandre op til Mini Adams Peak.

Tirsdag d. 7. november: Fortsætter til Yala National Park, der er kendt for sin store bestand af vilde dyr, store variation af fauna og speciel­le planter og meget vigtig for bevarelsen af vilde elefanter og vandfugle. Stor sandsynlighed for at se en leopard.

Onsdag d. 8. november: Fortsætter til Mirissa. Resten af dagen fri.

Torsdag d. 9. november: Fri dag ved Mirissa, som ligger ud til Det Indiske Ocean. Der er mulighed for at tage på hvalsafari (ikke inkl.).

Fredag d. 10. november: Byrundtur i Galle med besøg ved det gamle fort, klokke­tårnet og den hollandske kirke. Mulighed for badning ved Unawatuna Beach.

Lørdag d. 11. november: Sejltur i mangroveskov ved Balapitiya-floden og besøg på en skildpadde-farm.

Søndag d. 12. november: Gudstjeneste i Negombo. Resten af dagen fri.

Mandag d. 13. november: Afslapning før vi påbegynder hjemrejsen.

Tirsdag d. 14. november: Hjemkomst til Kastrup. 

Kort

Rejseledere


Rejsefakta

Dato: 
30. oktober - 14. november

Pris:
Kr. 19.975

Enkeltværelsestillæg:
Kr. 3.100

Det får du for prisen:

 • Danske rejseledere
 • Fly Kastrup-Colombo t/r
 • Måltider på fly t/r
 • 13 nætter på hoteller og gæstehuse
 • 13 x morgenmad, 14 x middag
 • Turistbus
 • Engelsktalende guide. Oversættes til dansk
 • Udflugter og entréer ifølge program
 • Drikkepenge til guide og overnatningssteder
 • Skat og bidrag til rejsegarantifonden

OBS: Tilmelding inden den 21/7. Herefter ring og hør om pladser.

Almindelige betingelser
Rejsen er underlagt Felix Rejsers almindelige betingelser vedrørende pakkerejser, som du forudsættes at være bekendt med. Betingelserne fremgår her.

Rejsenr.: 235


Katalogside


 • Felix Rejser 
 • Korskærvej 25 
 • 7000 Fredericia 
 • tlf.: 7592 2022 
 • CVR nr. 65219115 

Felixrejser.dk bruger cookies. Se mere information Acceptér cookies