Skotland - med Isle of Sky

Beskrivelse

Det skotske højlands lys og farvespil i vilde bjerge og glitrende søer kan tage pusten fra enhver rejsende. Isle of Skye – den største ø i Hebriderne, er en ekstra unik oplevelse på turen. Bliv fascineret af de imponerende landskaber, slotte, borgruiner og søer, inden vi slutter rejsen i hovedstaden Edinburgh.
Rejselederne har et stort kendskab til Skotland, idet Rhoda Christensen er født og opvokset her.

Isle of Skye
Edinburgh
Skotte i kilt

Oplevelser på rejsen

Onsdag d. 2. august: Direkte fly fra Kastrup til Edinburgh. Indkvartering i Glasgow-området.

Torsdag d. 3. august: Besøg på Kelvingrove Museum. Stop i landsbyerne Balloch og Luss ved Loch Lomond. Indkvartering for to nætter i Fort Wiliam-området.

Fredag d. 4. august: Vi ser sluserne ’Neptuns trappe’, der gør det muligt at sejle fra Inverness til Fort William. Færge fra Mallaig til Isle of Skye. Måske ser vi fårehyrder med hunde, der holder styr på fårene. Via Sky Bridge forbi Kyle of Lochalsh. Langs Loch Duich til Eilaean Donan Castle, et ikon i det skotske højland. Slottet ligger på en ø, hvor tre store havlochs mødes – i et spetakulært landskab.

Lørdag d. 5. august: Langs Loch Ness, som er Skotlands dybeste ferskvandssø. Besøg i centret om søuhyret. Sejltur på Loch Ness. Stop ved Urquhart Castle med 200 m dybt vand på tre sider og fint udsyn over søen. Videre til Invernessområdet for indkvartering.

Søndag d. 6. august: Besøg i Cawdor Castles imponerende haver. Videre til Culloden Battlefield Center, som er stedet for det afgørende slag i Jacobit-opstanden i 1746. Vi kører gennem Aviemore med fantastiske landskaber.

Mandag d. 7. august: Besøg på Blair Castle med Europas eneste private hær, som i dag mest er et band af sækkepibeblæsere. Videre til Edradour Whiskydestilleri med smagsprøver. Vi kører gennem det skotske højland og på Bannockburn besøgscenter hører vi om historiske begivenheder, der har haft betydning for forholdet mellem englændere og skotter. Bl.a. om Slaget ved Bannockburn, hvorved Skotlands uafhængighed af England blev styrket i 1314.

Tirsdag d. 8. august: Til den gamle skotske hovedstad, Dunfermline, med bl.a. Robert the Bruces gravmæle. Nogle kender hans navn fra filmen Braveheart. Vi ser klosterkirken med kongelige gravmæler. Besøg i Skotlands hovedstad, Edinburgh, med besøg på Edinburgh Castle. Vi går ned ad The Royal Mile med kendte steder fra Skotlands historie. Aftentilbud: Oplev The Royal Edinburgh Military Tattoo (ikke inkl.). Pris pr. person fra kr. 500 + transport. Hurtig tilmelding nødvendig. Forbehold for pladser.

Onsdag d. 9. august: Hjemrejse om eftermiddagen med direkte fly til Kastrup.

Kort

Rejseledere


Rejsefakta

** Tilmeld dig og få kr. 500 i rabat! **

Dato: 
3. - 9. august

Pris:
Kr. 14.975

Det får du for prisen:

 • Danske rejseledere
 • Direkte fly Kastrup-Edinburgh t/r
 • Turistbus med aircondition og toilet
 • 7 nætter på 3* hotel
 • 7 x morgenmad, 7 x middag
 • Udflugter og entréer ifølge program
 • Drikkepenge
 • Skat, moms og bidrag til rejsegarantifonden

OBS: Tilmelding inden den 25/4. Herefter ring og hør om pladser.

Almindelige betingelser
Rejsen er underlagt Felix Rejsers almindelige betingelser vedrørende pakkerejser, som du forudsættes at være bekendt med. Betingelserne fremgår her.

Rejsenr.: 161


Katalogside

 • Felix Rejser 
 • Korskærvej 25 
 • 7000 Fredericia 
 • tlf.: 7592 2022 
 • CVR nr. 65219115 

Felixrejser.dk bruger cookies. Se mere information Acceptér cookies