Bibel- og badeferie Sicilien

Beskrivelse

En dejlig forsommerrejse til den skønne ø Sicilien, som er Middelhavets største ø. Der er en spændende kultur, et dejligt middelhavsklima og øen er helt bestemt et besøg værd. På denne ø grundlagde Paulus i år 60 den første kristne menighed i byen Siracusa. Han har utvivlsomt aflagt den jødiske synagoge et besøg og benyttet lejligheden til at tale til menigheden om Messias. Næst efter Rom har Siracusa Italiens vigtigste underjordiske system af kristne katakomber. Bibeltimer med fokus på Paulus' liv og skrifter.


Krater
Slap af på liggestolene. - Foto: Tui
Dejlig mad og lækker udsigt - Foto: Tui
Nyd træterasse med stiger ned i Middelhavet - Foto: Tui
Foto: Tui

Oplevelser på rejsen

Tirsdag d. 5. juni: Direkte fly fra Kastrup til Sicilien. Indkvartering på Blue Star Arenella Resort.

Onsdag d. 6. juni - Mandag d. 11. juni: Bibeltime hver formiddag, fælles aftensamvær. Resten af dagen til fri disposition.

Tirsdag d. 12 juni: Direkte fly til Kastrup sidst på aftenen.

Onsdag d. 13. juni: Ankomst.

Udflugt inkl. i prisen: 
Heldagsudflugt til Etna: Fra morgenstunden kører vi den ca. 2,5 timer lange tur til Etna, som er Europas højeste og mest aktive vulkan. Her går vi i 2000 meters højde, hvor der er flere kratre, man kan gå på. Der er flere caféer og spisesteder på Etna, med mulighed for at købe frokost. Der bliver mulighed for at tilkøbe sig en tur i svævebane videre op i 3000 meters højde (46 €). (ved voldsom blæst bliver det i stedet med 4-hjulstrækkere). Først på eftermiddagen kører vi tilbage til hotellet.

Ekstra tilbud: Rejselederne arrangerer en udflugt til Siracusa, som er en af Siciliens absolut smukkeste byer. Her er der et væld af interessante og historiske bygninger. Vi får mulighed for at besøge de gamle ruiner og hører om historien bag. Der bliver i ugens løb mulighed for at tilkøbe flere udflugter med dansk guide; nærmere info senere. Ikke inkl.

Hotel
Blue Star Arenella Resort er et strandhotel på Siciliens sydkyst, 10 kilometer fra en historiske by Siracusa. På hotellet er der pools, en lang sandstrand med solsenge (200 m væk) og en træterrasse med solsenge og badestiger ned i Middelhavets turkisblåt vand. Du kan mod betaling benytte shuttlebus til Siracusa. Bussen kører t/r to gange dagligt undtagen på søndage (4 € t/r).

Kort

Rejseledere


Rejsefakta

Dato: 
5. juni - 13. juni

Pris:
Kr. 8.975

Enkeltværelsestillæg:
Kr. 800

Det får du for prisen:

 • Danske rejseledere
 • Direkte fly Kastrup-Sicilien t/r
 • Transfer lufthavn-hotel t/r
 • Overnatning på 4* hotel i værelse med bad/toilet
 • Halvpension på hotellet
 • Udflugt til vulkanen Etna
 • Skat, moms og bidrag til rejsegarantifonden

Du flyver fra:
Kastrup

OBS: 
Tilmelding inden d. 31. januar. Herefter forhør om plads.

Almindelige betingelser
Rejsen er underlagt Felix Rejsers almindelige betingelser vedrørende pakkerejser, som du forudsættes at være bekendt med. Betingelserne fremgår her.

Rejsenr.: 107


Katalogside

 • Felix Rejser 
 • Korskærvej 25 
 • 7000 Fredericia 
 • tlf.: 7592 2022 
 • CVR nr. 65219115 

Felixrejser.dk bruger cookies. Se mere information Acceptér cookies