Lanzarote - Bibel- og badeferie

Beskrivelse

Tag forskud på foråret 2018 på bibel- og badeferien til Lanzarote. Vi tilbyder igen en uges ferie med tid til både fordybelse i beretninger fra Bibelen, badning og afslapning i skønne omgivelser og godt selskab. En anledning til fysisk at sætte tempoet ned og til åndeligt at lukke op for inspiration fra Guds ord. Hver formiddag holder rejselederne en bibeltime, og de tilbyder fælles samvær om aftenen.

Læs mere

Hotel Beatriz Plaza
På Beatriz Playa i Puerto del Carmen bor du ideelt, hvis du gerne vil have lidt af det hele – bo lige ved stranden, tæt på centrum og i særdeles skønne omgivelser. På hotellet er der masser af faciliteter, der gør din ferie ekstra god: restaurant, barer, café og frisør. Vil du være lidt aktiv mellem solbadningerne, kan du både benytte motionsrummet og spille tennis eller minigolf på stedet. Da du praktisk talt bor på stranden, kan du bade i det glitrende og forfriskende Atlanterhav – eller du kan benytte de indbydende swimmingpools på hotellet.

I hotellets pragtfulde poolområde kan du boltre dig i to store swimmingpools, hvor det ene er opvarmet. Her er desuden en børnepool, masser af solsenge, parasoller og skyggende palmer. Foretrækker du en dukkert i havet, ligger stranden lige udenfor hotelområdet.

På Beatriz Playa bor du i dejlige, lyse dobbeltværelser, som er indrettet med to enkeltsenge og en sovesofa. Som regel er der et trin mellem soveafdelingen og opholdsafdelingen, hvor sovesofaen står. I alle værelser er der eget bad/toilet, aircondition, satellit-tv, hårtørrer og balkon/terrasse med havudsigt. Minibar og safebox er mod gebyr.

Udflugt inkl. i prisen: Oplev det ægte Lanzarote
Dagen står i det historiske og kulturelle tegn, hvor der gives en bedre forståelse af, hvad der kulturelt og historisk har gjort øen til det, den er i dag. Vi oplever Kanarieøernes største marked i den hyggelige gamle hovedstad Tequise. På markedet er der mulighed for at komme med på en lille byrundtur, og en demonstration af Aloe Vera planten, hvorefter der er tid på egen hånd. Der er rig mulighed for at nyde frokosten på en af de utallige hyggelige caféer, som ligger i de smalle stemningsfulde gader.

Herefter besøger vi Jardin de Cactus, der er en af verdens største kaktushaver og endda designet som et stort amfiteater. Efter en lille rundvisning, er der er tid til at gå rundt og nyde denne smukke have. 

Vi kommer helt ind under huden på Lanzarote, når vi besøger det spektakulære Fundation Manrique. Det er multikunstneren Cesar Manriques tidligere hjem, der er designet på/i en lava flod, hvor han har udnyttet bl.a. lava bobler til små stuer. I dag er det et kunstgalleri og museum med kunst af Cesar Manrique selv, plus andre berømte kunstnere som bl.a. Picasso og Joan Miro. Fundation Manrique er en stor oplevelse for mange, og du får en forståelse for visionen om at naturen og Lanzarote skulle blomstre i ét, med turisme, arkitektur og kultur. Det er i den grad lykkedes pga. Cesar Manrique.

Kort


Rejsefakta

Dato:
16. - 23. marts

Priser: 
Kr. 9.475

Enkeltværelsestillæg
Kr. 1.400

Det får du for prisen:

 • Rejseledere
 • Fly Billund/Kastrup - Lanzarote t/r
 • Flymad t/r. Morgenmad ud/frokost hjem
 • Transfer lufthavn-hotel t/r
 • Overnatning på 4* hotel i værelse med bad/toilet
 • Halvpension på hotellet
 • Udflugt
 • Skat og bidrag til rejsegarantifonden.

Tilslutningssted:
Billund eller Kastrup

OBS: Forhør om plads.

Almindelige betingelser
Rejsen er underlagt Felix Rejsers almindelige betingelser vedrørende pakkerejser, som du forudsættes at være bekendt med. Betingelserne fremgår her.


Printvenlig program

 • Felix Rejser 
 • Korskærvej 25 
 • 7000 Fredericia 
 • tlf.: 7592 2022 
 • CVR nr. 65219115 

Felixrejser.dk bruger cookies. Se mere information Acceptér cookies