Bornholm - solskinsøen

Beskrivelse

Tag med på sensommertur til Østersøens perle, Bornholm, hvor du har mulighed for at opleve den fantastiske natur og nogle af øens utallige seværdigheder. De små byer på Bornholm oser af stemning, og den lokale befolkning byder os velkommen på den syngende dialekt, som er kendetegnende for bornholmerne. Vi skal rundt på øen og opleve, hvad den har at byde på. Der er også mulighed for små vandreture og dagstur til Christiansø.
Rejseleder Preben Hansen er født og opvokset på Bornholm, og rejselederparret har derfor et godt kendskab til øen.

Østerlars rundkirke
'Sol over Gudhjem'

Oplevelser på rejsen

Onsdag d. 30. august: Opsamling i Jylland, på Fyn og Sjælland. Besøg ved Sveriges sydligste punkt ’Smygehuk’. Middag på færgen til Rønne. Indkvartering på Hotel Balka Strand.

Torsdag d. 31. august - Onsdag d. 2. september:Hver dag byder på udflugter rundt på øen, hvor vi ser nogle af de mange spændende steder. Se udflugtsprogram.

Torsdag d. 3. september: Færge til Ystad. Frokost på Svaneholm Slott i Skåne. Hjem ad udtursruten.

Udflugter
Nordbornholm: Vi besøger fiskerlejerne Teglkås og Helligpeder. Følg de over 100 trappetrin ned til Jons Kapel. Besøg Hammershus, som er en af Nordeuropas største borgruiner. Oplev Moseløkken Stenbrudsmuseum med udstilling og få forklaret og demonstreret teknikken. Prøv selv kræfter med granit og værktøj. Vi stopper ved Helligdomsklipperne, inden vi tager tilbage til hotellet.

Almindingen og Sydbornholm: Almindingen med Ekkodalen og Rytterknægten med Kongemindet. Østerlars Rundkirke. Danmarks mindste købstad Svaneke, hvor vi besøger lokale butikker. Nexø med Svenskehusene, Dueodde og den hyggelige by Snogebæk.

Christiansø: Vi oplever den specielle stemning på Christiansø, hvor bygningerne og naturen har været fredet siden 1920’erne (bestilles senest d. 9/8. Pris ca. kr. 220). Alternativ udflugt til Rønne, Kræmmerhuset og Ny Kirke for de, som ikke ønsker at komme til Christiansø. 

Hotel
Vi bor på Hotel Balka Strand. Hotellet ligger 150 m fra en af Europas fineste sandstrande lidt nord for Snogebæk. Hotellet har pool og sauna til fri afbenyttelse. Der er en dejlig udendørs have med mange siddepladser. Værelserne er med lydtætte døre imellem.

Se denne fine lille film som rejselederne har lavet: 
https://www.youtube.com/watch?v=tRP1uijyH1s&feature=youtu.be

Kort

Rejseledere


Rejsefakta

Dato: 
30. august - 3. september

Pris:
Kr. 5.475

Enkeltværelsestillæg:
Kr. 900

Det får du for prisen:

 • Lokalkendte rejseledere
 • 4* bus med aircondition og toilet
 • Broafgifter Storebælt og Øresund
 • Færgeoverfarter Ystad-Rønne t/r
 • 4 nætter på 3* hotel
 • 4 x morgenmad, 1 x frokost (3/9), 4 x middag
 • Udflugter og entréer ifølge program
 • Skat, moms og bidrag

Her står du på bussen: Silkeborg, Herning, Viborg, Aalborg, Randers, Skanderborg, Vejle (DTC), Fredericia, Nyborg, Kastrup

Almindelige betingelser
Rejsen er underlagt Felix Rejsers almindelige betingelser vedrørende pakkerejser, som du forudsættes at være bekendt med. Betingelserne fremgår her.

Rejsenr.: 43


Katalogside


 • Felix Rejser 
 • Korskærvej 25 
 • 7000 Fredericia 
 • tlf.: 7592 2022 
 • CVR nr. 65219115 

Felixrejser.dk bruger cookies. Se mere information Acceptér cookies