Adventstur med julemarked i Lübeck

Beskrivelse

Tag med på en hyggelig adventstur til den gamle hansestad, Lübeck, der er med på UNESCOs kulturarvsliste. Gå på opdagelse i den charmerende by, og oplev samtidig ét af de mest kendte julemarkeder i Tyskland. Lübeck er bl.a. berømt for Niederegger marcipan. I hele december måned er centrum fyldt med kulturelle juleoplevelser. Rundt om på torve og de spændende gader er der flere julemarkeder med hver deres særlige præg fra historisk julemarked til markeder med kunsthåndværk. Du får mulighed for at stemme sindet til eftertanke i nogle af de fem teglstenskirker i den historiske gamle by.

På turen tilbyder rejselederne bibeltime, liturgisk andagt og aftenandagt, og hver aften arrangerer de hyggeligt samvær på hotellet. Turen arrangeres i samarbejde med Indre Missions Seniorarbejde.

Hotel
Vi bor på Hotel Excelsior, der er centralt beliggende i Lübeck tæt ved Holstener Tor og i gå-afstand til alle julemarkederne

Turen arrangeres i samarbejde med Indre Missions Seniorarbejde.

©www.luebeck-tourism.de/
©www.luebeck-tourism.de/
©www.luebeck-tourism.de/

Oplevelser på rejsen

Fredag d. 1.12: Afgang fra Hjørring kl. 8.00. Efter opsamling i Aalborg og Fredericia, passerer vi den dansk-tyske grænse. Herefter fortsætter turen ned gennem Slesvig og ankommer til Lübeck sidst på eftermiddagen. Her bliver vi indkvarteret på vores hotel og spiser middag. Efter middagen er der samvær med andagt og præsentation. 

Lørdag d. 2.12: Efter morgenmad er der bibeltime. Herefter bliver der mulighed for at købe frokost et sted i byen. Om eftermiddagen skal vi på bytur med dansktalende guide. Turen bliver både i bus og på gåben. Vi bliver sat af ved Koberg og ser Helligånds-hospitalet og går på egen hånd tilbage til hotellet. Undervejs er der også mulighed for at besøge nogle af julemarkederne. Efter middag er der andagt, hvorefter der bliver mulighed for en lille gåtur i den smukt oplyste by.

Søndag d. 3.12: Efter morgenmad slapper vi af eller går en tur, inden vi holder en kort liturgisk andagt på hotellet. Om eftermiddagen skal vi på gåtur rundt i Lübeck. Efter frokost mødes vi ved Marienkirche, som vi skal besøge. Vi går herfra langs vandet til domkirken, som vi også ser. Næste stop bliver ved Jesu Hjerte-kirken, hvor vi ser udstillingen om de fire martyrer fra krigen. Der bliver også mulighed for at komme op i tårnet i Sct. Petri-kirken. Herefter er der tid på egen hånd til at besøge nogle af de forskellige julemarkeder og evt. shoppe. Vi finder selv tilbage til hotellet, hvor vi har afslutningsmiddag og efterfølgende hyggeligt samvær og andagt.

Mandag d. 4.12: Efter morgenmad forlader vi hen på formiddagen Lübeck. Undervejs holder vi andagt og der bliver mulighed for at købe frokost. Ved den tysk-danske grænse bliver der tid til et indkøbsstop, inden turen fortsætter op gennem Jylland med ankomst til Hjørring ca. kl. 20.00. En dejlig og hyggelig ferie med gode minder er til ende.

Kort

Rejseledere


Rejsefakta

Dato:
1. - 4. december

Pris:
Kr. 3.975

Enkeltværelsestillæg:
Kr. 1.350

Det får du for prisen:

 • Indkvartering på dobbeltværelse med bad/toilet i 3 nætter på et godt centralt beliggende hotel
 • Halvpension fra aftensmad 1. dag til morgenmad 4. dag
 • 4* bus med toilet og aircondition
 • Udflugter og entreer iflg. program
 • Dansktalende guide på byrundtur
 • Bidrag til lovpligtig garantifond
 • Dansk moms og tysk vejafgift

Her står du på bussen:
Hjørring, Aalborg, Fredericia

OBS: Tilmelding inden d. 7/9. Herefter ring og hør om pladser.

Almindelige betingelser
Rejsen er underlagt Felix Rejsers almindelige betingelser vedrørende pakkerejser, som du forudsættes at være bekendt med. Betingelserne fremgår her.

Rejsenr.: 460


Katalogside


Printvenlig udgave

 • Felix Rejser 
 • Korskærvej 25 
 • 7000 Fredericia 
 • tlf.: 7592 2022 
 • CVR nr. 65219115 

Felixrejser.dk bruger cookies. Se mere information Acceptér cookies