Franske alper - med Schweiz

Beskrivelse

Mærk den friske bjergluft, og nyd udsigten til eventyrlige bjergtinder på denne rejse til Europas højeste bjergområde. Udflugter til Italien og Schweiz via bjergpas og lange tunneller. Oplev Chamonix, hvor det første vinter-OL blev afholdt i 1924. Besøg den charmerende gamle franske by Annecy og den internationale storby Genève i Schweiz. Hotel i skønne omgivelser nær Mont Blanc, centralt for udflugter og ture på egen hånd.

Udsigt fra restauranten på hotellet
Nyd udsigten
Mont Blanc

Oplevelser på rejsen

Lørdag d. 19. august: Efter opsamling gennem Jylland kører vi sydover til middag og overnatning i Midttyskland.

Søndag d. 20. august: Vi fortsætter mod de franske Alper. Indkvartering på Hotel Liberty Mont Blanc i Saint Gervais les Bains.

Mandag d. 21. - fredag d. 25. august: Under opholdet tager vi på udflugter med spændende og varierede oplevelser (se udflugtsprogram). Rækkefølgen afhænger af vejret. Én dag er fridag på egen hånd.

Lørdag d. 26. august: Det er tid til at tage afsked med alperne, og vi kører mod overnatningshotellet i Midttyskland.

Søndag d. 27. august: Vi fortsætter til den tysk/danske grænse og videre til udrejsebyerne.

Hotel
Hotel Liberty Mont Blanc i Saint Gervais les Bains er et hyggeligt alpehotel med gode faciliteter, traditionelle lokale madretter og en rar atmosfære. Hotellet har udendørs overdækket swimmingpool. Franske hotelværelser er ikke store, men alle har bad, toilet og det nødvendige udstyr.
Opgrader dit ophold til overnatning i privilege værelse med mere plads og ekstra siddepladser.

Udflugter 
Heldagstur – Frankrig, Italien og Schweiz: Fra Chamonix gennem den 11,5 km lange Mont Blanc-tunnel til Italien med besøg i Aosta. Derefter gennem den seks km lange Skt. Bernard- tunnel til Schweiz og fra Martigny over passet ’Col de la Forclaz’ tilbage til Frankrig. 

Heldagstur – Annecy: Besøg i Annecy ved søen Lac de Annecy. Byen er helt speciel med gamle huse, byporte og smukke broer over floden. Sejltur på søen og mulighed for indkøb.

Heldagstur – Genève: Guidet busrundtur i Genève. Vi ser bl.a. domkirken, rådhuset, reformationsmonumentet og Europas højeste springvand (130 m). Tur i byen på egen hånd. Besøg i middelalderlandsbyen Yvoire på tilbagevejen.

Heldagstur – Chamonix / Mt. Blanc og isgrotte: Besøg i den hyggelige vintersportsby Chamonix. Med svævebane op i 3.842 meters højde. Nyd udsigten til Mont Blanc. Vi tager den gamle tandhjulsbane til isgrotten 'Mere de Glace' (udflugterne er frivillige og betales på stedet. Pris for svævebane til Mont Blanc og isgrotte: ca. kr. 460).

Kort

Rejseledere


Rejsefakta

Dato: 
19. - 27. august

Pris:
Kr. 8.975

Enkeltværelsestillæg:
Kr. 1.500

Tillæg privilege værelse:
Kr. 500 pr. person

Det får du for prisen:

 • Danske rejseledere
 • 4* bus med aircondition og toilet
 • 8 nætter på 3* hoteller
 • 8 x morgenmad, 8 x middag
 • Udflugter og entreer ifølge program
 • Skat, moms og bidrag til garantifonden

Her står du på bussen: Viborg, Herning, Silkeborg, Skanderborg, Vejle (DTC), Fredericia, Rødekro

OBS: Tilmelding inden den 3/7. Herefter ring og hør om pladser. Ikke egnet for gangbesværede

Almindelige betingelser
Rejsen er underlagt Felix Rejsers almindelige betingelser vedrørende pakkerejser, som du forudsættes at være bekendt med. Betingelserne fremgår her.

Rejsenr.: 178


Katalogside


 • Felix Rejser 
 • Korskærvej 25 
 • 7000 Fredericia 
 • tlf.: 7592 2022 
 • CVR nr. 65219115 

Felixrejser.dk bruger cookies. Se mere information Acceptér cookies